Räjähtäkää “Monclerin maailmaan” tällä 7 Moncler Frgmt Hiroshi Fujiwara -kokoelmalla

japanilainen muusikko, tuottaja ja suunnittelija Hiroshi Fujiwara on jälleen yhdistänyt ranskalaisesta syntyneen Brand Monclerin kanssa valikoiman päällysteitä. Moncler Genius -linjan alla tämä vaatevalikoima on nimetty osuvasti “Monclerin maailmaksi”.

Fujiwara ja Moncler eivät ole vieraita työskentelemään keskenään, koska nämä kaksi ovat lisänneet Genius -sarjaa ottaen huomioon, että 2018. Ottaen huomioon, että Fujiwaran horjumattomat katuasujen vaikutusvaikutukset ovat kiinnittäneet erilaisia ​​päällysvaatteita ja valmiita käyttämään kappaleita.

Kuva Monclerin avulla
Tämä viimeisin kokoelma vangitsee Fuhiwaran allekirjoitusvaikutukset valikoimalla kerrostettua ulkonäköä. Lisäksi kapseli kattaa ensimmäistä kertaa sekä miesten että naisten vaatteiden tyylejä. Tostetut puffer -tyylit sisältävät voimakkaasti valinnan läpi, mikä tekee tästä kapselista optimaalisen kylmän talvipäivien ajan.

Kokoelman standout -kappale on todennäköisesti “Moncler World” Puffer -takki, pala, joka lyhentää iskulausetta “WOM”: een “o”: n painetun kuvan ollessa. Tämän allekirjoitustarjonnan ohella valikoima työ- ja katuasia inspiroimia tavaroita ovat kaikki esillä mustien ja tummien laivaston sävyissä.

Kuva Monclerin avulla
Koko kokoelma on tarkoitus pudota pian Monclerin verkkokaupasta ja valitse jälleenmyyjät, joten pidä silmäsi kuorittuna tähän! Muissa uutisissa Palace linkittää Juergen Tellerin kanssa valokuvauspohjaisen kapselin kokoelman.

Kuva Monclerin avulla

Leave A Comment