Tässä on hienoin mahdollisuus kopioida Yeezy parantaa 700 “haalistuvaa Azurea”!

Kuukausien ja kuukausien odotuksen jälkeen Yeezy parantaa 700 “haalistumista” on viimeiseksi täällä! Kädet alas yksi kaikkien aikojen rakastetuista väreistämme, se on kuin erittäin vilkas versio, joka käsittelee tuulettimen suosimista “hitaus”, jonka putoat takaisin vuonna 2019 Paras tapa kopioida!

Kun tämä 700 hyvin ensimmäistä vuotanut aiemmin tänä vuonna, ymmärsimme heti, että meillä oli oltava se. Palattuaan takaisin erittäin premium -rakennukseen, jota me kaikki ymmärrämme sekä rakkauden, yläosa on maalattu kirkkaasti sinivihreällä ja on valmistettu parhaasta nahka-, mesh- ja mokkanahka -tasapainosta. Vahvat siniset sävyt laskeutuvat toeboxiin, josta löydät myös tummankeltaisen aksentin, joka tarjoaa Yeezylle kontrastin. Tummat puuhiilen nauhat sitoavat kaikki toisiinsa, kun taas 3M koristaa kantapäätä, jotta voit taivuttaa sekä päivässä että yöolosuhteissa.

Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Siirtämällä keskittymistä alapuolelle, Aqua -sininen välipohja voidaan löytää oransseilla aksentteilla takaosan ympärillä, samanlainen kuin “Wave Runner”. Tämä monimutkaisesti veistetty järjestelmä on infusoitu adidas -tekniikkaan mukavuuden ja tyynyn tekniikan kanssa, joka on seuraava taso.

Adidas Yeezy parantaa 700 V1 “Fade Azure” on tarkoitus esitellä 27. marraskuuta sekä paras tapa poliisille on Adidasin vahvistettu arpajainen, joka on tällä hetkellä live! Varmista, että saat sisäänkäynnit ennen kuin se on myös myöhässä, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Yeezy parantaa 700 mnvn “hartsia” on paljastettu!

Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Leave A Comment