Patta X Sebago linkittää Trans-Atlantic-yhteistyöhön

Sanomattakin, että Patta on ollut muutama viikko. Yhteistyön jälkeen, mukaan lukien Peter Angelo Simonin Muhammed Ali Capsule, toinen, joka tarjoaa C.P-yhtiön ja Gazan avustusrahastojen kanssa, tuotemerkki on palannut vielä yhden linkin Trans-Atlantin mittasuhteisiin. Patta X Sebago ovat ryhtyneet kahteen allekirjoituskappaleeseen, mukaan lukien Sebago Ranger -kenkä ja Sebagon purjehdustakki, joka on valmis pitämään meidät trendikkäinä kesällä.

Aloittamattomalle Sebagolle on amerikkalainen Michigan-yritys, joka tuottaa erilaisia ​​hyväpalkkaisia ​​veneily- ja kannen kenkiä. Vuonna 1946 aloitettu tuotemerkki on viime vuosina joutunut jonkin verran herättämiseen osittain heidän yhteistyönsä vuoksi suunnitelluiden vaatteiden ja universaalisten teosten kaltaisten kanssa.

Kuva Pattan kautta
Kokoelman perusosa on Ranger -keskikiertokengät, jotka saapuvat sekä oransseihin että sinisiin sävyihin. Niissä molemmissa on pehmeät nahkapäälliköt ja kumi -komentopohja, jotta saavutetaan maksimaalinen mukavuus ja tyyli. Saappaiden seuraamiseksi Patta on suunnitellut uudelleen klassisen Sebagon purjehdustakin tulkinta. Kolmesta teknisestä kerroksesta koostuu tämä takki on valmistettu täydellisellä vedeneristyksellä ja tuuleneristyksellä maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi olosuhteista riippumatta.

Patta X Sebago -kokoelman on tarkoitus pudota 5. kesäkuuta, ja se on saatavana Pattan verkkokaupassa. Kerro meille, jos onnistut kopioimaan! Muissa uutisissa löydä tyylikkäästi loistava ulkona Nike ACG: n Summer 21 -kokoelman kanssa.

Kuva Pattan kautta

Leave A Comment