Adidas X9000L4 on paranemisen tulevaisuus

. Hei siellä tulevalle Adidas X9000L4: lle – parannuskirjan seuraava luku. Vaikka se lainaa selvästi näkökohtia menneisyyden siluetteista, sileä ja virtaviivainen tyyli näyttää tulevaisuudesta, samoin kuin otamme vielä ensimmäistä katsomme!

Geometrinen nauhoitus kulkee sekä sivuttaisen ja mediaalisten sivupaneelien poikki, joka on valmistettu Primeknitistä valmistettu sukkamainen rakennus. Trail-kenkänsä vaikuttavat nauhoitusjärjestelmän ominaisuudet karulle, utilitaristiselle muotoilulle sekä takaosan ympärille, löydät suuren kantapään laskurin, joka on otettu suoraan ultra-lisäyksestä.

Kuva adidasin avulla

Kuva adidasin avulla
Kun siirrät keskittymistäsi kohti välipohjaa, löydät liioiteltua parannusjärjestelmää, joka näyttää olevan erotettu eri osioissa. Lisäpakkaus optimaaliseen mukavuuteen, se näyttää ottavan erityisen tyylinsä malleilta, kuten LXCON ja Ozweego. Tämä on sitten vuorattu henkeäsalpaavalla ympäristöystävällisellä kumipohjalla, joka viimeistelee erittäin futuristisen ilmeen.

Adidas X9000L4: stä ei ymmärretä mitään muuta, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan, jos pidät siitä, mitä näet! Ymmärrämme, mitä uskot tästä upouudesta siluetista, samoin kuin täällä ollessasi, varmista, että siirryt Yeezy -parannuksen 350 V2 “Zyon” -lahjaamme Twitterissä!

Kuva adidasin avulla

Kuva adidasin avulla

Leave A Comment