Converse Camping Supply -kokoelma on valmistettu erinomaiselle ulkona

. Käänteisen leirintäalueen toimituskokoelma on nykyinen kapseli erittäin korotetusta amerikkalaisesta jalkine-etiketistä, joihin erinomaiset ulkona vaikuttavat. Käytännöllinen ja utilitaarinen tyylinen pakkaus esittelee kolme upouutta siluettia, jotka piirtävät motivaatiota menneisyyden legendaarisista malleista. Jos sinulla on varattu leirintämatka tai olet innokas fani rento vaelluksesta, kannattaa ehkä tarkastaa nämä!

Hyvin kestävistä materiaaleista, mukaan lukien Cordura, muotoiltu, nämä ehdottomasti sinun on käsiteltävä vaikeita maastoja. Voimme nähdä, että nämä ovat erittäin näkyviä Techwear -muotimarkkinoiden kanssa, joten tarkistetaan saadaksesi lisätietoja!

Kuva käännöksen avulla
Ensinnäkin on Qak CP, malli, johon vaikuttaa käänteinen järistys, joka pudotti kaiken menetelmän vuonna 1992. Pari on ehdottomasti vesi- ja sääolosuhteiden kestäviä ja ne on valmistettu erittäin kestävästä ripstop-materiaalista varmistaakseen, että ne ovat yhtä paljon kuin kaikki haasteet. RSS CP noudattaa sitä samanlaisella mallilla, mutta se käyttää kuitenkin kestäviä nylonhihnoja nauhojen sijasta.

Lopuksi SPN CP esittelee MOC-kaltaista siluettia, joka tarjoaa meille vintage-Nike ACG -elokuvia alusta loppuun. Liukuva pari esittelee armeijan tyylisiä Converse-tuotemerkkiä ja se kiinnitetään takaosaan turvallisella istuvuudella. Koko kokoelma lisävarusteita, mukaan lukien lompakot, laukkupussit ja kiipeilypussit, julkaistaan ​​yhdessä jalkineiden kokoelman kanssa, joka perustetaan yhteistyössä ulkopuolisen tuotemerkin Gregoryn kanssa.

Kuva käännöksen avulla
Jos haluat saada kädet mihin tahansa Converse Camping Supply -kokoelmasta, sinun on vielä istuttava tiukasti hiukan pidempään. Kapselille ei ole paljastettu virallista julkaisupäivää, joten pidä se lukittuna ihanteellisena täällä ainoan myyjän kohdalla, koska päivitämme sinut nykyisen ajan myötä. Sillä välin tarkista tämän vuoden 15 hyped -pudotusta!

Kuva käännöksen avulla

Leave A Comment