Loopwheeler X Nike Air Max -yhteistyö on teoksissa

Vaikka tämä ei ehdottomasti ole heidän ensimmäinen kokoelma, se saattaa olla vielä paras LoopWheeler X Nike Air Max -yhteistyö. Tuotemerkki, josta monet ihmiset eivät ole kuulleet, puseron asiantuntija on aiemmin ryhtynyt Swooshin kanssa, viimeksi vuonna 2017, mutta tämä on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se juhlii japanilaisen jäljen 20. vuosipäivää.

Ottaen Air Max 90: n sekä Air Max 95: n, yläosat on valmistettu pehmeästä forrykankaasta ja maalataan monipuolisina sävyinä kaikkialla sinisellä että oranssilla hyväksi. Nahka ja synteettiset elementit tekevät myös ulkonäön entistä korkeammalle ilmeisemmälle ilmeelle ja tunteelle, kun taas japanilainen Kanji korostaa tuotemerkin juuria.

Kuva silmukkapyöräilijöiden kautta
Yhteisenmerkin yksityiskohtainen armahtaminen kunkin kengän kantapäät, hienosti brodeerattu AM95: lle ja syövytetty AM90: een, kun taas paksut köysikat ja kanerva-sukkavalmisteet viimeistelevät talvivalmiuden tyylin.

Vapautuspäivänä LoopWheeler X Nike Air Max 95: n on tarkoitus pudota 7. joulukuuta, kun taas LoopWheeler X Nike Air Max 90 näkee 14. joulukuuta. Ei vielä tiedetä, saavuttavatko nämä eurooppalaiset rannot, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan kanssa ja ilmoitamme sinulle heti, kun lisää uutisia kehittyy!

Kuva silmukkapyöräilijöiden kautta

Leave A Comment