Adidas Originals Continental 80 saa pastellimuutoksen

Adidas Yeezy Calabasas Powerphase oli yksi viime vuoden alhaisimmista lenkkarista. Vintage -tunnelma sekä erittäin helppo muotoilu teki siitä sekä lenkkarin päätä että fashionista, joka auttoi kasvamaan vastaavia Kanye Westin edullisimpaan lenkkariin. Nyt kolme raitaa on paljastanut kolme aivan uutta väriä Powerphasen paljon edullisemmalle vastineelle, Continental 80: lle, samoin kuin uskomme, että olemme rakastuneita.

Pintapinta ‘Aero Blue’, ‘kirkas vaaleanpunainen’ ja ‘puoliksi jäädytetty keltainen’, kaikki kolme väriä toimivat pehmeä nahkainen ylempi rakennus, jossa on ‘Scarlet/Collegiate Navy’ -raida -yhdistelmä, joka kulkee sivupaneeleissa, liittyvän lisäksi Branding löydetty silmusta, kielestä sekä kantapään tiskille. Rei’itykset, jotka nähtiin lyövän vampia ja sivuja, lisäävät koristeellista kontrastia, kun taas tunnusmerkkinen jaetun kupin järjestelmän alla istuva ilmoitus yhdistää ilmeen yhteen.

Ymmärtäkäämme, mitä Adidas Originals Continental 80 Colourwaya kopioit alla olevassa kommenttiosassa. Associated News -sivustolla nämä ovat kolme Yeezy 500: ta, joiden huhutaan esittelevän seuraavaksi!

Jos uskot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave A Comment