Tässä on, mitä Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” näyttää todella

, kun Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” paljastettiin syyskuussa, meidän on myönnettävä, että olimme hyped. Kädet alas hulluimmasta Kanye West -senkkarista, se integroi violetti, keltainen ja mustat sävyt, mikä johtaa lenkkariin, joka oli toisin kuin mitä olimme aiemmin nähneet. Nyt näyttää siltä, ​​että olet riisuttanut minkä tahansa takaisin siihen pisteeseen, jossa se näyttää aivan “staattiselta”, samoin kuin olemme hieman pettyneitä.

Aikaisemmin “takaluukun” nimitys aivan uudella “Yeshayalla” ei ole alkuperäisen suunnittelun luonnetta. Gone on hullu väri -esto jonkin verran harmaasta “staattisesta” “sitruunan” välipohjan kanssa. Vaikka puhtaassa suunnittelussa ei ole ehdottomasti mitään vikaa, odotimme rehellisesti jotain hieman hullua.

Kuva Yeezy -mafian kautta
Primeknit muodostaa suurimman osan yläosasta, kun taas liukas istuvuus yhteensä ampuu sivuttaisen sivupaneelin yli. Alla on läsnä mukava lisäosan välipohja, samoin kuin tämä on vuorattu kumikumilla kestävää vetoa jokaisessa vaiheessa.

Asetettu vähentymään joskus keväällä 2020, määrittelemätön “Yeshaya” on välttämätön kesälle, joten jos rakastat aivan uutta ilmettä, varmista, että pidät sen lukittuna pohjavarastoon ja annamme sinun ymmärtää, Heti kun lisää julkaisutietoa julkaistaan! Mitä uskot muutoksesta? Oletko vähän pettynyt? Ymmärrämme mitä ajattelet!

Leave A Comment