Erityinen katsaus Nike Air Max 90: n ylijäämä “autiomaassa”

Jos etsit Ultimate Sneakeria, joka kallistaa syksyllä, Nike Air Max 90 -ylijäämän “aavikko” pitäisi ehdottomasti olla yläreunassa luettelosi. Osa kolmen kengän “Ylijäämä” -pakkauksesta, joka teki suuren debyyttinsä kauden alussa, niitä tarjotaan edelleen nyt jälkeläisillä!

Asevoimien saappaiden innoittamana Air Max 90 “autiomaassa” on täydellinen yhdistelmä sekä tyyppiä että toimintoa. Tonaalisella rusketusvärimaailmalla maalattu se kehittyy hengittävällä istuvuudella, kun taas sileä nahka ja mokkanahkapaneelit voidaan löytää ylimääräisen premium -tunnelman saamiseksi. Niitä vahvistetaan sitten Corduralla lisäämään joustavuutta sekä työvaatteiden inspiroimia varvaskorkkeja, joten olet valmis käsittelemään mitä tahansa.

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Karreissa kudottu veto -välilehti tarjoaa kovan estetiikan, samoin kuin alapuolella, Nike Air -välipohja on vuorattu suurilla koristeilla lisättäväksi pitoa jokaisella vaiheella. Kaiken pyöristämiseksi “Turva -oranssit” aksentit toimivat koko kontrastin määrän saamiseksi viimeistelemällä suunnittelun.

Saatavana nyt jälkeläisillä, et halua missata Nike Air Max 90 -ylijäämää “autiomaa”, joten varmista, että tartu kokoasi ennen kuin on myös myöhässä. Ymmärräkaamme, jos käsittelet parin ja niihin liittyvien uutisten turvaamiseksi, kurpitsan maku vaikuttaa Nike Air Max 90 “Rugged Orange”!

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave A Comment