Air Jordan 5 “Raging Bull” vuodelta 2009 on palannut

, kun kyse on ei-OG-AJ5: stä, Air Jordan 5 “Raging Bull” ottaa kakun yhdeksi koskaan tuotetuimmista parista. Ensimmäinen julkaisu vuonna 2009 legendaarisen “Toro Bravo” rinnalla, tämä tulinen kuuma uudelleenjulkaisu juhlii koripallon siluetin 30. vuosipäivää.

Upotettuna rohkeaan punaiseen väriaineen, “raivoava härkä” on katettu voitavan sileän punaisen mokkanahan karhoilla kantapäästä varpaisiin. Läpinäkyvä verkosto armahtaa sivuttaiset ja mediaaliset sivupaneelit, kun taas ylisuuri 3M-kieli antaa sille klassisen Air Jordan 5 -esteettisen estetiikan, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Kuva stadion -tavaroiden kautta

Kuva stadion -tavaroiden kautta
P-51 Mustang-hävittäjälentokone, jota käytettiin näkyvästi ensimmäisen maailmansodan aikana, ja aivan kuten 11 vuotta sitten pudonneessa parissa, se on vuorattu läpinäkyvällä kumipohjalla, joka on vuorattu läpinäkyvällä kumipohjalla, joka on läpinäkyvä kumipohja, miniken ilma-air-välipohja istuu P-51 Mustang design.

Vaikka meillä ei ole virallisia kuvia vuoden 2021 parista, Nike Air Jordan 5 “Raging Bull” -julkaisun huhutaan olevan identtinen OG: n kanssa. Kerro meille, lisäätkö näitä kokoelmaan, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsella jalkavalkoista X Air Jordan 5 “Sail”!

Kuva stadion -tavaroiden kautta

Kuva stadion -tavaroiden kautta

Leave A Comment