Balenciaga Triple S -koko: Kuinka se sopii?

Balenciaga Triple S on kädet alas yksi 2000 -luvun kuuluisimmista lenkkarista. Rakastan sitä tai pidä siitä, paksu siluetti muutti melko paljon teollisuutta sellaisena kuin tiesimme sen. Balencin luovan johtajan Demna Gvasalian ja legendaarisen korkean muodin jalkineiden suunnittelija David Tourniaire-Beaucielin yhteistyö, tulos oli kenkä, joka oli toisin kuin mitä olemme koskaan nähneet.

Kun nämä varastot Staphers astui ensin kansainvälisille kiitoteille tammikuussa 2017, muotimaailma ja epäilemättä valtamedia jätettiin täydelliseen shokkiin. “Ei ollut mitään tapaa, että kukaan henkilö todella saisi nämä asiat.” Jotkut huudahtivat. Mutta ennen kuin tiesimme sen, 90% heitä kritisoivista nyt rokkaa heitä päivittäin, ja rehellisesti, emme ole niin yllättyneitä.

Monille tuntematon, “S” kolminkertaisesti tarkoittaa “pohjaa”. Tämä osoittaa kirjaimellisesti, että siinä on kolme erilaista pohjaa, jotka ovat inspiroineet kolme erilaista urheilua, nimittäin juokseva, koripallo ja yleisurheilu. Nämä kaikki on pinottu toistensa päälle hybridiyksikön luomiseksi kuin mikään muu. Yhdessä premium -kankaiden ja materiaalien kanssa, ja sinulla on voittaja.

Jos haluat kokea Balenciaga Triple S -sarjan, sinun on varmistettava, että löydät parhaan parin. Tämän sanottuna olemme laatineet hyödyllisen koon oppaan auttaaksesi sinua löytämään äärimmäisen sopivuuden. Ainoan myyjätiimin palautteen avulla olemme täällä vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi. Minkä kengän koon minun täytyy saada? Ovatko ne mukavia? Voinko käyttää niitä päivittäin? Jos ihmettelet jotain näistä asioista, tämä on Balenciaga kolminkertainen kokoinen opas, joka sinun on luettava Ideal Now!

Balenciaga Triple S – Kuinka ne sopivat?

Fit: Kun noutat pari kolminkertaista s, varmista, että siirryt täysikokoisesti tämän lenkkarin ylisuuren istuvuuden ja muodon takia.
Mukavuus: Vaikka kolminkertainen S on ehdottoman mukava, emme suosittelisi parin käyttämistä pitkään kävelypäivään.
Huole: Nahka -yläosan vuoksi nämä kengät on todella helppo puhdistaa ja huolehtia.
Muotoilu: Triple S on erittäin monipuolinen, se on ehdottomasti kenkä, jonka voit tehdä oman keinuttamalla sitä henkilökohtaisella tyylilläsi.

Balenciaga Triple S – Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Kuva lopun avulla.
Int’l -lähetys

Katso lisää

“Jos haluat saada kolminkertaisen S, sinun on tiedettävä yksi asia: nämä sopivat massiivisesti.”
Adam – Uutisten päällikkö

Kuinka ne sopivat?
Jos haluat saada kolminkertaisen S, sinun on tiedettävä yksi asia: nämä sopivat massiivisesti. Siksi suosittelen täysikokoisen alentamista, muuten ne olisivat aivan liian suuria sinulle. Nämä eivät myöskään ole kevyin kenkä maailmassa, joten jos parisi on liian iso, se tuntuu kirjaimellisesti kuin vedät jalkojesi sementtilohkojen ympärille, ja se ei ole tunnelma.

Ovatko ne mukavia?
Vilpittömästi, en uskonut, että kolminkertainen S olisi ollenkaan mukava. Ennen kuin aloitin minun käytön, minulle kerrottiin, että he olivat mielettömän raskaita, ja vaikka ne ovat keskimääräistä kengän painoisempia, tottut siihen melko nopeasti. En rokkaisi heitä koko päivän, koska se olisi vain hulluutta.

Kuinka muotoilet ne?
Hullun erityisen estetiikan takia minulla on taipumus käyttää kaivoksia paljon enemmän katuvaatteita keskittyneitä. Tämä osoittaa ylisuuret hupparit ja rahtilahjat. Kolminkertaiset ovat myös satoja hulluja värejä, joten taivas on rajoitettu, kun se liittyy niiden muotoiluun!

Kuinka puhdistat ne?
En henkilökohtaisesti puhdista minun, koska mielestäni kaikki naarmut ja naarmut antavat heille paljon persoonallisuutta, varsinkin kun se liittyy täysin valkoiseen pariin.

Kuva lopun avulla.
Int’l -lähetys

Katso lisää

“Nämä ovat loistavia muutama tunti, mutta jos yrität löytää kengän koko päivän kulumiseen, niin nämä eivät ole – puhumalla henkilökohtaisesta kokemuksesta!”
Emily – Digitaalinen markkinointi- ja hankintapäällikkö

Kuinka ne sopivat?
Balenciaga kolminkertainen sopii melko isoksi, joten varmista, että menet täysikokoiseen! Mielenkiintoista on kuitenkin, että EU: ssa on 39, joka on 5 Iso -Britanniassa, 39 on 6 Nikessä, joten jos siirryt eurooppalaisten koon mukaan, mene totta koon mukaan.

Ovatko ne mukavia?
Ilmoitan, että en kutsuisi heitä maailman mukavimmaksi pariksi, mutta he varmasti tekevät työtä. Paksu pohja on yllättäen pehmustettu, joten ne ovat loistavia seisomaan, mutta kun aloitat kävelyn, niin se on toinen tarina kokonaan! Nämä ovat loistavia muutaman tunnin, mutta jos yrität löytää kengän koko päivän kulumiseen, niin nämä eivät ole – puhumalla henkilökohtaisesta kokemuksesta!

Kuinka muotoilet ne?
T-paidat ja hikot ovat paras veto näille kouluttajille. En menisi millään muulla tavalla!

Kuinka puhdistat ne?
Oman kokemukseni mukaan pehmeä harjakas puhdas ja lämmin saippuavesi tekee tempun. Aseta se kevyesti nahka- ja mokkanahka -yläosaan ja puhdista pyöreällä liikkeellä. Jätä ne kuivumaan ja olet hyvä mennä!

Kuva lopun avulla.
Int’l -lähetys

Katso lisää

Rokkan ylimitoitettuja lenkkariani ylisuurilla pukuilla. Kaikki muu on vain väärin.
Raph – Sisältökirjailija

Kuinka ne sopivat?
rakastan minunBalenciaga Triple S. Itse asiassa se on todennäköisesti yksi rakastetuista lenkkaristani koko kokoelmassani. Jos aiot mennä näihin, varmista, että kopoit täysikokoisen, kun tein virheen menemään totta koon mukaan.

Ovatko ne mukavia?
Henkilökohtaisesti en kutsuisi näitä kaikkien aikojen mukavimmaksi kenkäksi. Rakastan paksuja lenkkarit, mutta kolminkertainen S on raskas kuin helvetti. Tämän sanottuna kipu on sen arvoinen ylimääräiselle korkeudelle.

Kuinka muotoilet ne?
Rokkan ylimitoitettuja lenkkariani ylisuurilla pukuilla. Kaikki muu on vain väärin.

Kuinka puhdistat ne?
Käytän märkäpyyhkettä ja menen pyöreällä liikkeellä kolminkertaisella S., joka toimii ihmeissä.

Kuva lopun avulla.
Int’l -lähetys

Katso lisää

Balenciaga Triple S: Mitä sinun on tiedettävä

Seuraa sitä, mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat, ja saat ehdottomasti parhaan koon! Vaikka Balenciaga Triple S ei ole kaikille, ei ole epäilystäkään siitä, että se on yksi tunnetuimmista lenkkarista. Olitpa juuri joutumassa lenkkariin tai olet kiitotien veteraani, nämä ovat pakollisia kokoelmasi. Kun satoja värejä on saatavana ja latautuu paljon enemmän pian, varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle parhaat mahdollisuudet kopioida sekä uutisia ja päivityksiä nykyisistä ja suurimmista julkaisuista!

Yleisesti ottaen kolminkertainen s sopii täysikokoiseen. Kuten yksi yllä olevasta tuoteasiantuntijoistamme huomautti, jos olet menossa koon mukaan, joka on brodeerattu varpaaseen, niin koko (TTS) on oltava kunnossa.

Varmista myös, että tarkistat myös muut alla olevat koon oppaat parhaat ideat ja suositukset mitoituksesta, muotoilusta ja muusta:

Alexander McQueen -kokoopas
Nike Air Force 1 -kokoopas
Nike Dunk -kokoopas
Air Jordan 1 -kokoopas
Yeezy parantaa 350 -koon opasta

Kuva lopun avulla.
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment