Uusi tasapaino 327 -koko: Kuinka ne sopivat?

American Foot Warming New Balance esitteli uuden tasapainon 327 yhteistyöhön Pariisin etiketin Casablancan kanssa vuonna 2020, samoin kuin siluetti jatkoi ja toimi samoin kuin tyhjä kangas muille näkyville kumppanuuksille, kuten kaltaisten kaltaisten kanssa Levi on samoin kuin staud pian sen jälkeen. Erottunut retro-inspiroimasta tyylistään käyttämällä suurta “N” -logoa sivuseinien yli, epäsymmetriset paneelit ja pitkittyneen kumipohjan, huomaat, että sivustollamme on jo paljon värejä tarttuville, mutta sivustollamme on kuitenkin paljon värjäyksiä, mutta sivustollamme on kuitenkin paljon värejä. On tärkeää ymmärtää tarkalleen kuinka ne sopivat. Onko uusi tasapaino 327 muodoltaan kooltaan? Onko uusi tasapaino 327 -vuotias valtava vai pieni? Ovatko ne mukavia? Kuinka muotoilet uuden tasapainon 327?

Jos haluat ymmärtää tarkalleen, kuinka uusi tasapaino 327 sopii, se on onnekas päiväsi, kun tuotimme uuden tasapainon 327 -koon oppaan juuri sinulle omistautuneiden lenkkarien ammattilaisten avustuksella täällä ainoassa toimittajassa, joten tarkistetaan lisää Vasiksi

Uusi tasapaino 327 – Kuinka ne sopivat?

Sovitus: Uusi tasapaino 327 sopii kooltaan.
Mukavuus: Uusi tasapaino 327 on erittäin mukava. Paksu välipohja jalkojen alla toimittaa törkeän määrän tyynyä ja kevyttä rakennusta varmistavat ihanteellisen hengittävyyden.
Huole: Käytä pehmeää puhdistusta, joka on kastettu lämpimään saippuaveteen. Materiaalit ovat melko herkkiä, koska uusi tasapaino 327 on yleensä muotoiltu mokkanahalla, sovi yhteen ja nahkakangas.
Muotoilu: Uusi tasapaino 327: llä on muoti eteenpäin ja miellyttävä Instagram-valmis estetiikka, joten ne näyttävät hyvältä minkä tahansa tyyppisten lenkkeilijöiden kanssa

Uusi tasapaino 327 – Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Kuva Levin avulla
Ne ovat ehdoton kesävalmis kenkä! Yleinen kapea ja virtaviivainen tunne tekee niistä muodoltaan tiukasti jalkoihisi, mikä tekee niistä mukavia pitkiä kävelyretkiä.
Emily – digitaalinen mainonta ja ostopäällikkö
Kuinka ne sopivat?

Uusi tasapaino 327 sopii koon mukaan, mutta jos sinulla on kapeat jalat, ehdotan tarttumaan puoleen koon ylöspäin, jotta se ei tunnu yhtä ahdistuneelta. 327 sopii samoin kuin NB 991.

Jos yrität löytää paljon lisätietoja uudesta tasapainon koosta, tarkista täältä äärimmäisen NB -koon opas.

Ovatko ne mukavia?

Ne ovat uskomattoman mukavia ja ne ovat ehdottoman kesävalmiita kenkiä! Yleinen kapea ja virtaviivainen tunne tekee niistä muodoltaan tiukasti jalkoihisi, mikä tekee niistä mukavia pitkiä kävelyretkiä.

Kuinka muotoilet ne?

Tyylin uuden tasapainon 327 farkut, erityisesti sininen farkuväli, joka on minun kokoelmassani. Uskon, että nämä ovat hienoja tiiviimmillä housuilla, mutta ne voidaan myös sekoittaa kesällä puku.

Kuinka puhdistat ne?

En onneksi vielä saanut yläpuolella olevia saastaisia, mikä on hienoa! Vaikka pohjat voidaan nopeasti pyyhkiä Jason MarkK -pyyhkeillä pitääkseen ne tuoreina seuraavaa kulumista varten!

Mikä on rakastettu väri?

Rakastettuja väritieni ovat kaksi, jotka minulla on kokoelmassani, joka on Levin X New Balance 327 “Denim Grey” sekä Casablanca X New Balance 327 “Grey Green” heidän toisesta julkaisustaan.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Olen mennyt lenkkeilemään näissä ja käyttäneet niitä samoin kuin päiväkatot ja jalat eivät ole koskaan tunteneet minkäänlaista epämukavuutta.
Raph – materiaalikirjoittaja
Kuinka ne sopivat?

Menen normaalisti 0,5 ylös kaikissa kunto -ohjaajissani rutiinikokoani, että menetelmä ne eivät ole yhtä hyvin tiukasti, joten tein täsmälleen samoin uuden tasapainon 327 kanssa. Minulla on kuitenkin muutamia pareja kokoelmassani, joka on totta Kokoni samoin kuin ne myös muodoltaan täydellisesti.

Ovatko ne mukavia?

Olen mennyt lenkkeilemään näissä ja käyttäneet niitä samoin kuin päiväkatot ja jalat eivät ole koskaan tunteneet minkäänlaista epämukavuutta. Yläosa on suunniteltu kevyillä materiaaleilla, joten ne tarjoavat kevyen tunteen.

Kuinka muotoilet ne?

Olen valtava suurten vaatteiden fani, joten rokkaan kaivokseni suurilla housuilla tai rahtihousuilla, mikä tarjoaa yleisen ulkonäköni potkaistuun estetiikkaan.

Kuinka puhdistat ne?

I’m extremely cautious of exactly how I clean my sneakers particularly when they’re developed with delicate materials such as suede. I utilize a soft bristle clean dipped into warm soapy water mixed with discolor removal option to get rid of small filthy marks.

What’s your much-loved colourway?

My much-loved pair is the new balance 327 Perforated “Yellow” as well as I can’t wait to flex them during the hot summertime days. I am likewise seeking to police officer the new balance 327 “White Grey” as it features a clean as well as traditional colour palette.

Image by means of new Balance
I’ve got a few pair of new balance 992s as well as new balance 530s in my collection as well as I would state that the new balance 327 definitely stand next to them in terms of cushioning as well as comfort.
PEDROM – HEAD OF ACQUISITION
How do they fit?

minä meNt totta koon suhteen ja halaa jalkojani täydellisesti.

Ovatko ne mukavia?

Minulla on muutama pari uutta tasapainoa 992 -vuotiaita ja uutta tasapainoa 530 -luvut kokoelmassani ja sanoisin, että uusi tasapaino 327: t seisovat ehdottomasti niiden vieressä sekä tyynyn ja mukavuuden suhteen.

Kuinka muotoilet ne?

Muotoin paria chinoilla, jotka ovat jonkin verran rullattu mansetin ympärille sekä boxy-fit-huppari potkun taaksepäin. Jos aiot älykkäämpää tunnelmaa, niin ehkä Carhartt Wip -paita räjähtää.

Kuinka puhdistat ne?

Pari, joka minulla on, vaaditaan vain pyyhkiä pois kaikenlaiset merkinnät, joissa käytetään puhdasta kosteaa kangasta, mutta käytän ajoittain puhdasta ja puhdistavaa nestevaihtoehtoa Crep Secure -puhdistuksesta, joka on kiinnitetty pois. minkä tahansa tyyppinen lika välipohjasta.

Mikä on rakastettu väri?

Kopioin uuden tasapainon 327 “Castlerock” Colourway, vaikka haluaisin, että minulla olisi Casablanca X New Balance 327 “White Green”, mutta tarjottujen menetelmät myös nopeasti.

Kuva lopun avulla
Uusi saldo 327: Mitä tarvitset tietää

Yleisesti ottaen uusi tasapaino 327 sopii koon mukaan. Sillä on kapeampi muoto keskitetun alueen ympärillä, joten voit myös mennä puoleen kokoa ylöspäin, jos et halua sen muodoltaan myös tiukasti. Et mene pieleen kummankaan valinnan kanssa.

Meillä ei ole epäilyksiä siitä, että sinulla on paras pari, jos noudatat sitä, mitä tuoteasiantuntijamme ovat neuvoneet. Boston Sportswear -brändillä on vielä paljon enemmän versioita menetelmästä, joka on jo täällä jo täällä jo täällä olevien suurten iteraatioiden laajan iteraatioiden lisäksi valtuutettujen vähittäiskauppiaiden luettelossa. rakastat. Etkö tunne minkään tyyppisiä pareja, jotka ovat jo markkinoilla? Varmista sitten, että se on lukittu ihanteellisella täällä ainoana myyjällä tuleville uusille saldotiedotteille, kiusantekijöille, uutisille sekä paljon enemmän, joita et voi maksaa kaipaamaan!

Katso kaikki muut alla olevat uudet saldonkokooppaat:

Uusi saldo 992 -kokoopas
Uusi saldo 574 Koko -opas

Kuva uuden tasapainon avulla

Leave A Comment