Herra Doodle X Puma -kokoelma on yhtä vilkas kuin se saa

Herra Doodle X Puma -kokoelman on oltava yksi historian vilkkaimmista kumppanuuksista. Valmistettu yhteistyössä Lontoossa sijaitsevan taiteilijan Sam Coxin kanssa, joka on suosittu tuottamaan mansettikuvia mistä tahansa pinnasta, jonka hän voi löytää. Ajoneuvoista huonekaluihin hän infusoi nyt kykynsä neljään Puma -siluettiin, joten ota ensimmäinen ilme!

Kokoelma, joka koostuu RS-2K: sta, Sky LX Lowista ja Mile Rideristä, toimii puhtaalla valkoisella pohjalla ja on koristeltu herra Doodlen taideteoksella kaikkialla. Nahkapaneelista Eva -keskipisteisiin jokaisella siluetissa on oma erillinen käsittelevänsä kykyjään, samoin kuin se on esitelty helposti, mutta silmiinpistävällä tavalla, joka ei ole yhtä hyvin tekemisissäsi, kuten jotkut taiteilijayhteistyöt voivat olla.

Kuva Puman kautta

Kuva Puman kautta
Korostettuna viivalla “Dragon Fire” -oranssilla sucklinerissa edustamaan Coxin allekirjoitushiusväriä, myös lajike sisältää pari Leadcat 20 -sandaaleja kaikkiin kesätarpeisiisi.

Pudottamalla yhdessä vaatteiden ja lisävarusteiden kanssa, herra Doodle X Puma -kokoelmaa tarjotaan nyt, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjapalveluntarjoajalle, jos haluat parin kausittaiseen kiertoon. Ymmärräkaamme, kumpi tartuit, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, kurkistamalla J.Cole X Puma RS -dreamer “Veri, hiki ja kyyneleet”!

Kuva Puman kautta

Kuva Puman kautta

Leave A Comment