Viileässä kryptolapsissa nft-kokoelmassa on lasten lääketieteellisen laitoksen Los Angeles

taidetta. On vaikea kieltää, että huolimatta lukuisista NFT-projekteista, jotka julkaisevat kokoelmia päivittäin, on joitain ilman vankkaa etenemissuunnitelmaa tai silmäilua-molemmat ovat tärkeitä elementtejä aktiiviselle ja uskolliselle yhteisölle. Tästä huolimatta viimeisin projekti, joka ilmestyi juuri tutkallamme runsaalla suunnitelmalla, on Cool Crypto Kids, joka juuri teki yhteistyötä lasten lääketieteellisen laitoksen Los Angelesin kanssa.

Rajoitetun erän NFT-kokoelman tarkoituksena on kerätä rahaa Chla: lle tukemaan lasten perheitä, jotka tarvitsevat apua raskaiden lääketieteellisten laitosten maksujen kanssa. Lisäksi digitaalisissa keräilyesineissä on sairaalan yhteisön käsin piirtäneet taidetta, sekä entisiä että nykyisiä potilaita.

Viileä kryptolapset X Lasten lääketieteellinen laitos Los Angeles NFT -kokoelma on saatavana huutokaupassa 31. maaliskuuta Harvanble -kautta, ja 50% voitoista on edistää lasten lääketieteellistä laitosta, kun taas toinen puoli NFT -etiketin tulevia apuohjelmia kohti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kaikki NFT -projektit eivät ole keskittyneet tiukasti tyylikkäisiin PFP: iin ja panostamiseen, mutta on myös lukuisia, joilla on suunnitelmia suurempaan hyötyyn. Varmista, että kiinnität parhaiten täällä ainoan palveluntarjoajan kanssa pysyäksesi ilmoitettuna kaikista viimeisimmistä NFT -tippoista. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Tinker Hatfield kehitti tämän Nike Air Max 1: n käynnistämään “höyhenen ankat” NFT.

Leave A Comment