Liam Gallagher X Adidas LG Spezial

-kuvan julkaisutiedot Adidasin kautta
Liam Gallagherin affiniteetti kolmeen raidaan voidaan jäljittää Oasis -varhaisimpiin päihin, jolloin Trefoil -logo tuli synonyymi 90 -luvun muodille. Jo nyt, brittiläinen rokkari nähdään usein lavalla ylpeänä lahjoittaen Adidas -merkkituotteita.

Nyt tämä elinikäinen intohimo on inspiroinut tulevaa Adidas Speziaalia. Liityessään Adidasiin, ja veli Noelin yksinomaisesta Garwin -lenkkarista vuodesta 2017 legendaarinen muusikko paljastaa virallisesti hänen kolme raidan yhteistyötä.

Kuva Adidasin kautta
Adidas LG Spezial -niminen Liam ei tuskin pystynyt pitämään jännitystä, koska Spezial -ohjaaja Gary Aspden antoi hänelle kengät.

”Olen tuntenut Liamin yli 20 vuotta ja olemme aina päässeet. Hän on yksi niistä ihmisistä, jotka ovat käyttäneet ja tukenut sitä, mitä teemme Adidas Spezialin kanssa ensimmäisestä päivästä lähtien, joten tämä yhteistyö kehittyi orgaanisesti “; Aspden sanoo.

Kuva Adidasin kautta
Liamin oma tyyli vaikuttaa voimakkaasti rajoitetun erän lenkkariin. Oasis-etumies päätti olla käytännöllinen koko suunnitteluprosessin aikana. Aspdenin mukaan Liam teki useita muutoksia varhaisissa näytteissä.

”Hän piti Padiham Spzlin siluetista kaiken kaikkiaan, mutta sanoi haluavansa sen näyttävän neutraalilta ja aliarvioitulta. Tästä kengästä tuli perusta LG SPZL: lle ”, Aspden selittää.

Kuva Adidasin kautta
Liam Gallagher X Adidas Spezialin on tarkoitus julkaista 30. elokuuta samaan aikaan hänen uuden albuminsa ”Why Me? Miksi ei?” Tänä syyskuussa.

”Oikein… tässä se on minun Adidas LG SPZL -yhteistyö. Absoluuttinen kunnia, että minua on pyydetty suunnittelemaan ja luomaan tällainen raamatullinen kouluttaja. Toivottavasti pidät..lg x ”, Gallagher sanoo.

Pysy ajan tasalla lisää julkaisupäivityksiä ja välttämättömiä tietoja tämän yksinoikeuden kopioimisesta!

Kuva Adidasin kautta

Leave A Comment