Raikastele retro näyttää tällä Adidas Wind Pulloverilla

Joskus on helppo katsoa vaatekaappiamme ja ymmärtää, että asiat saattavat tarvita vähän raikasta! Mutta älä murehdi, jos olet ideoiden ulkopuolella, on aina hyvä idea etsiä klassikoita inspiraatiota varten, ja tämä Adidas Wind Pullover on tehnyt juuri sen!

Tämä viimeisin Adidas -pala on inspiroinut menneisyyden golfista pulloa ja antanut nykyaikaisen päivityksen. Se saapuu tavallisella kudonta -nylonrakenteella, joka on muodostettu rento istuvuuteen, optimaalinen niille huoleton ulkonäkö ja tyylit, joita me kaikki urheilemme aika ajoin.

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Suunnittelun kannalta tämä pullover tarjoaa runsaasti luonnetta sen vaatimattomasta ulkonäöstä huolimatta. Kuten monet golftyylit, kaulus muodostuu V-kaula-aukkoon, ja tällä nimenomaisella versiolla on vastakkainen valkoinen sävy. Varteen sivuilla näemme Adidasin allekirjoitus 3-stripe-motiivin, joka näkyy myös kirkkaanvalkoisena. Aseiden loppuun saattamiseksi Adidas on esittänyt ikonisen Trefoil -logonsa rinnassa.

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Teos urheilee silmiinpistävää “Collegiate Green” -väriä, joka sopii erinomaisesti ympäri vuoden kulumiseen ja kerrostamiseen. Jos haluat kopioida tämän olevan nopea, tietyt koot myyvät jo Adidas -verkkosivustolla!

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave A Comment