Parempi katsaus UV -reaktiiviseen Yeezy Boost 350 V2 “Light”

Kanye Westin 350 V2 on pysynyt melko muuttumattomana sen debyytin jälkeen vuonna 2016, joten luonnollisesti hän haluaa kokeilla jotain uutta – siinä missä Yeezy Boost 350 V2 “Light” tulee sisään. Vaikka UV-reaktiiviset lenkkarit eivät ole ehdottomasti mitään uutta, parit, kuten siviili x nike sb dunk matala, toteuttavat mestarillisesti, sekä South Park X Adidas School 80-luvun, tämä on ensimmäinen kerta Se, että te olette työskennelleet hänen erittäin oman kanssa, samoin kuin olemme nyt paljon parempaa ilmettä!

Ensin vuotanut aiemmin tänä vuonna, osuvasti nimeltään “Light” voi näyttää useilta sata muilta yeezy -väreiltä, ​​mutta silmää on enemmän kuin tyydyttää. Puhtaalla kermapommit -yläosalla ja pehmeällä keltaisella ääriviivat koko ajan, monofilamentti sopii raitaon, joka ampuu sivuttaisen sivupaneelin poikki, kun paksut köysikanavat sitovat kaikki toisiinsa. Läpinäkyvä veto-välilehti on kantapään ympärillä, ja vihjaavat jo, että tämä ei ole vain minkäänlaista vanhaa julkaisua.

Kuva repgod888: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva repgod888: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Vaikka se voi näyttää melko puhtaalta tyypillisessä tilassa, heti kun tämä 350 on saatavana yhteydenpitoon UV -eloisilla violetilla aksentteilla, alkaa näkyä neulonnassa. Stipe muuttuu myös tummemmaksi keltaiseksi, täydentäen täysin Adidas Boost -välipohjan jalkojen alla.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Light” on ensimmäinen Kanyelle, samoin kuin se ei ehdottomasti ole viimeinen. Huhui vähenevän 21. elokuuta, varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan hienoimmasta mahdollisuudestasi kopioida! Ymmärrämme, jos tartutaan pariin, ja tarkistatko viimeisimmät Yeezy -lenkkarit! Associated News -sivustolla Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint” on suuri palautus!

Kuva repgod888: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva repgod888: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment