Yeezy -lisäys 700 “Wave Runner” saa suuren palautuksen!

No, emme todellakaan odottaneet tätä. Yeezy-lisäys 700 “Wave Runner” muutti ehdottomasti teollisuutta, kun se paljastettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 osana Kanye Westin Yeezy-kauden kokoonpanoa. Trendi, joka nähtiin ensimmäisen kerran eräänlaisena temppuna takaisin päivällä, teidän paksu lenkkarit saivat kaikkien huomion. Lukuisat lenkkaripäät ovat yhtenä tunnetuimmista Yeezy -väriteistä, joita koskaan on tehty, saamme nyt raportteja siitä, että he saavat suuren palautuksen pian!

Virallisesti nimeltään “kiinteä harmaa”, “aaltojuoksija” on yhtä palkkio kuin se saa. Täydellisyyteen tukkeutuneita väriä, vaaleanharmaa nahka- ja mokkanahkapaneelit ovat vastakohtana karkealla mustalla nubuckilla, kun taas turkoosi meshin popit lisäävät myös ripauksen väriä sekoitukseen. Tämä yhdistettynä “puoliksi jäädytettyjen keltaisten” nauhojen käyttöön johtaa estetiikkaan, joka on varmasti kestänyt ajan kokeen.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Tietysti et voi puhua tästä 700: sta mainitsematta alla olevaa paksu välipohjaa. Suunnittelussaan erittäin veistetty, se on infusoitu Adidasin allekirjoitusten lisäämiseen mukavuuden ja tyynyn tekniikkaan, joka on kirjaimellisesti viety uusiin korkeuksiin. Tämä korostetaan sitten kantapäässä kirkkaan oransseilla soikoilla ja vuorattu mustalla kumipohjalla, viimeistelee kunnioitusta herättävän estetiikan.

Nyt tästä tärkeästä uudelleenkadun päivämäärästä! Jos unohdit kolme edellistä uudelleenjulkaisua, kuulet mielelläni, että Adidas Yeezy lisäys 700 OG “Wave Runner Solid Grey” tekee paluun tämän maaliskuussa! Kerro meille, lisäätkö näitä henkilökohtaiseen kokoelmaan, ja niihin liittyvissä uutisissa Yeezy lisäys 350 V2 “Oreo” palaa myös vuonna 2022!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment