Erityinen katsaus nike shox tl ‘valkoinen metallihopea’

Nike tarjoaa runsas annos nostalgiaa viimeisimmällä herätyksellään vuodelle 2019 Vanha instituutin viehätys. Ei paljon muuttanut muuta kuin paljon hengittävämpää mesh -yläosaa, joka korvaa OGS: n nahkaa.

Chris äskettäin purkasi tämän erityisen tuo sinulle yhtä paljon kuin nopeus yhden tämän kauden hienoimmista uusista tulokkaista.

Kaikki alkaa maasta ylöspäin, kun silmä vedetään heti siihen mekaaniseen tyynyyn. Täydellinen vaikutus Shox -innovaatio tuo radikaalin ilmeen, joka oli menetelmä ennen aikansa, jolloin se esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 2003. Paljon yli vuosikymmentä myöhemmin ja tämä eteneminen on aivan yhtä kiinnostava.

Kevyt istuvuus yhteen yläpuolella peittää Nike Shox TL White TPU -häkin ylimääräisen tuen saamiseksi. Tämä pari on erityisen silmiinpistävä hopean metallisten osumien ansiosta kantapäätä pitkin ja Swoosh.

Saatavana nyt Nike UK: ssa, tämä tyyli liittyy kolminkertaiseen mustaan ​​pariin niille teistä, jotka pitävät jostakin hiukan paljon salaa. Pysy liimattuna pohjakauppias Instagramiin paljon erityisempiä Unboxings!

Leave A Comment