Lisää Yeezy 500 Colourways julkaisee vihdoin myöhemmin kesällä!

On aivan hullua ajatella, että viimeksi saimme Yeezy 500: n aina viime vuoden marraskuussa. Yksi Kanye Westin monista kokeellisista siluetteista, Sneakerheads kaikkialla, ovat odottaneet toisen värin pudotusta, koska ikuisesti. Tämän sanottuna meillä on nyt julkaisutiedot seuraavalle aavikkarotille, ja sanominen, että olemme yli hypeitä, ei ole mitään liioittelua!

“Bone White” -nimisenä, tämän värin vuotanut ensin Ibn Jasper takaisin vuonna 2017. Mukana monimutkaisesti muotoilun yläosa, joka muistuttaa silmiinpistävää ‘punastua’, se koostuu verkkopaneeleista, nahasta ja mokkasta. Äärimmäiset puhtaat valkoiset aksentit saapuvat nauhoille ja veistetty Adiprene -välipohja, joka on vuorattu joustavalla kumikumipohjalla ylimääräistä pitoa varten.

Sneakers Insiders Yeezy -mafian mukaan kuuma odotettu Yeezy 500 ‘Bone’ White ‘julkaisee täydessä perhekeskossa joskus elokuussa. Pitäisi kopioida minkä tahansa lenkkarikokoelman, muista pitää se lukittuna pohjaan paljon enemmän julkaisutietoa sen kehittyessä, ja kun olet täällä, katso koko Adidas -lenkkaria!

Leave A Comment