Tarkasteltavana Fragment Design X Air Jordan 3

aiemmin tänä vuonna Hiroshi Fujiwara huomasi keinuvan paria koskaan ennen nähtyjä fragmentisuunnittelua X Air Jordan 3: ta puhuessaan Nike-paneelissa Hongkongissa. Saimme hyvin lyhyen välähdyksen Graalsille huhtikuussa, mutta nyt tarkastelemme lähimmän katsauksen vielä näiden upouusien Goat -kuvien ansiosta!

Näissä erityisissä AJ3: issa on sama väriyhdistelmä kuin erittäin himoittu fragmenttisuunnittelu X Air Jordan 1, joka julkaistiin vuonna 2014, ja siinä on premium -valkoinen nahkarakenne, jonka korostavat mustat ja siniset aksentit Toeboxin, kantapään ja kauluksen ympärillä.

Tekninen sanat osuu välipohjaan, kun taas klassinen “Nike Air”; Merkki armahtaa kengän takaosan. Kaiken pyöristämiseksi Fujiwaran ikoninen Thunderbolt-logo on kohokuvioitu sivukannalla, täydentäen drool-arvoisen ilmeen.

Valitettavasti se ei näytä siltä, ​​että Fragment Design X Air Jordan 3 saa koskaan julkisen julkaisun, mutta vain aika näyttää. Pidä se lukittuna ainoalle toimittajalle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy, ja kun olet täällä, muista meille, mikä on kaikkien aikojen suosikki Air Jordan 3 -yhteistyö!

Leave A Comment