Katso tämä koskaan ennen nähty Yeezy lisää 350 V2

Lenkkarin yleissopimus, jolla on parilla Yeezy-lisäys 350 V2: lla on melko ennenkuulumatonta näinä päivinä. Siluetti, joka teki debyyttinsä syyskuussa 2016 tunnetulla ‘Beluga ”-elokuvalla, Adidas -kenkä muutti melko paljon peliä. Tämän sanottuna kuvat ovat nyt esiintyneet koskaan ennen nähtyyn 350 V2 -näytteeseen, ja se on aika tulta!

Kuva: @EearLycop, Yeezy -lisäys 350 V2 ‘Lemon Yellow’ muistuttaa silmiinpistävää ‘puoliksi jäädytettyä keltaista’, mutta muutamalla suurella muutoksella. Ensinnäkin keltainen sävy on paljon vaaleampi verrattuna, ja hienovaraiset oranssit seepra -raidat kulkevat koko Primeknit -yläosassa. Lisäksi, toisin kuin ‘puoliksi jäädytetty keltainen’, tämä väri pääsee eroon kumikumipohjasta sekä takakanta -välilehdestä, jotka ovat niittejä viimeisimpiin 350 V2 -siluetteihin.

Onko kyse näyteestä vai väärennöstä, on vielä nähtävissä, mutta on varma, että haluaisimme nähdä Adidas Yeezy -korotuksen 350 V2 ‘Lemon Yellow’ saa virallisen julkaisun! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä lenkkarista, ja muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Leave A Comment