Tämä Patta X: n ulkopuolinen vaatekappaleen yhteistyö esittelee suunnittelijoita monipuolisesta taustasta

. Se on ollut kiireinen muutama viikko eurooppalaisten katuvaatteiden harrastajien pattalle. Patta X Air Max 1 “Monarch” ja “Melu Aqua” -sovelluksen lanseerauksen jälkeen hollantilainen tuotemerkki on nyt asettanut nähtävyytensä muualle ja tehnyt yhteistyötä ulkopuolisten vaatteiden kanssa kapselille, joka esittelee taidetta erilaisista taustoista.

Tuntumattomalle ulkopuolelle, Outsiderwear on Alankomaissa toimiva projekti, joka on tehtävä antamalla äänen “ulkopuolisille” taiteilijoille. Näillä taiteilijoilla voi olla henkisiä tai fyysisiä vammaisia, kokenut kodittomuudet tai heillä on psykologisia haavoittuvuuksia.

Tämä viimeisin yhteistyö on yhdistänyt taiteilijat Desmond Tjonin onnellisuus ja Regilio Benjamin Pattalla valittuun T-paitakapseliin. Desmond Tjonin luomassa ensimmäisessä kappaleessa näemme suuren kynän ja musteen painatuksen, joka istuu valkoisella pohjalla. Painatus kuvaa piirustuksen Compton -räppäristä MC EIHT: stä, joka on kuuluisa roolistaan ​​klassisessa Motion Picture Menace II -yhdistyksessä.

Regilio Benjaminin työ muodostuu mustalle kankaalle ja siinä on valikoima pyörteitä ja spiraalitulosteita värikkäässä palloteessa. Teos on inspiroinut Bob Marleyn teoksia.

Patta X: n ulkopuolinen vaatekapseli on saatavana perjantaina 5. marraskuuta Patta Lontoossa, Patta Milanossa ja Patta Amsterdamissa sekä tuotemerkin verkkosivustolla. Aiheeseen liittyvissä uutisissa älä missaa Patta X Nike Air Max 1 “Melu Aqua”.

Kuva Yamandu Roosin avulla

Leave A Comment